Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A honvédelmi miniszter és a Honvéd Vezérkar főnök meglátogatta a sérült tűzszerészt

Szöveg: Honvédelmi Minisztérium |  2016. július 3. 11:28

A pénteken történt tragikus tűzszerészbaleset súlyos sérültjét látogatta meg július 3-án, vasárnap délelőtt dr. Simicskó István honvédelmi miniszter és dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök az MH Egészségügyi Központban.

1596016216

A látogatás után a honvédelmi miniszter elmondta, hogy Tóth Péter főtörzsőrmester sérülései súlyosak, de nincs életveszélyben, azonban az elkövetkezendő időben még több orvosi beavatkozásra lesz szükség.

Simicskó István hozzátette: a főtörzsőrmester közérzete a körülményekhez képest jó, vidám, és menyasszonya most is mellette volt. Az MH Egészségügyi Központban jó kezekben van, a honvédség kiváló orvosai viselik gondját. A kórház dolgozói mindent megtesznek felépüléséért, ez adhat okot és reményt a főtörzsőrmester mielőbbi felgyógyulásához.

A Magyar Honvédség mindezeken túl is támogatja a gyógykezelés időtartama alatt Tóth Péter főtörzsőrmestert és családját.

Tóth Péter főtörzsőrmester a látogatás alkalmával elmondta, ő jól van, és azt kérte a honvédelmi minisztertől, hogy ne feledkezzenek meg elhunyt társai árván maradt gyermekeiről és családjaikról. Simicskó István megerősítette, hogy törődünk velük és gondoskodunk róluk.

1596016216

Fotó: Honvédelmi Minisztérium