Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem is részt vesz az Educatio szakkiállításon

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. január 18. 15:41

Tizenhetedik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. Az eseményen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem karai is bemutatkoznak az érdeklődőknek.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „G" csarnokában rendezik meg január 19-21. között az idei Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. Az rendezvényen mintegy 200 kiállító és közel 30 ezer látogató vesz részt évről évre. A seregszemle elsődleges célja, hogy összekapcsolja a felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A szakkiállításon mintegy ötven felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói és oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről.

1596026215

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem standjánál az érdeklődők az intézmény valamennyi karának, köztük a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar képzéseivel ismerkedhetnek meg. A helyszínen az egyetem hallgatói és a tanulmányi osztály munkatársai adnak információkat az alap- és mesterképzésekről, a továbbképzésekről is, az elérhető ösztöndíjakról és a nemzetközi lehetőségekről, naponta 10 és 17 óra között.

A belépés a kiállításra ingyenes.

További részletek a kiállítás, illetve az egyetem honlapjain.

(Archív felvételünk a tavalyi kiállításon készült.)