Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Államtitkári látogatás

Szöveg: Kapás Viktor hadnagy |  2016. december 16. 10:17

A tatai MH 25. Klapka György Lövészdandárnál tett látogatást december 15-én, csütörtökön dr. Firicz László, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára, Varga János vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnök koordinációs helyettese, valamint Schmidt Zoltán dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság logisztikai erők főnöke, parancsnokhelyettes.

Dr. Firicz Lászlót Sipos Antal ezredes, a dandár megbízott parancsnoka fogadta. A nemrégiben kinevezett államtitkár azzal a céllal érkezett a helyőrségbe, hogy részletes tájékoztatást kapjon az MH 25. Klapka György Lövészdandárról.

1596024699

Sipos Antal ezredes a dandár elhelyezési és infrastrukturális helyzetéről adott jelentést és tájékoztatást, majd ezt követően Lőrincz Gábor ezredes, a Honvéd Vezérkar Hadműveleti Csoportfőnökség csoportfőnök-helyettese a Magyar Honvédség hosszútávú fejlesztési terveiről számolt be.

A jelentések meghallgatása után dr. Firicz László megtekintette a közel hetven hektáros laktanyát, valamint az alakulat bemutatóra kiállított technikai eszközeit.

1596024699

Fotó: a szerző felvételei