Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Árvízi történetek

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. június 24. 20:42

Magyarország történetének egyik legsúlyosabb árvízét éltük át 2013 júniusában: több ezer hivatásos és civil dolgozott minden erejét megfeszítve azon, hogy megvédje az emberi életeket, értékeket és a part menti településeket a Dunától.

A gátak erősítésében több ezer katona vett részt, akiknek a helyiek sokszor ételt, kávét, hideg ásványvizet vittek, cselekvően, vagy épp csak jó szavakkal segítették őket a közös munkában. Minden ilyen pillanat egy-egy olyan történet, amelyre az utókor is szívesen emlékezne, amelyet a katonák is örömmel idéznének fel, évtizedek múltán is.

Küldje hát el nekünk, hogy Ön hogy látta a gátakon dolgozó katonákat, mire emlékszik velük kapcsolatban, milyen volt mellettük állva, velük, közösen szembeszállni az áradó Dunával. Írja meg, hogy mit jelent Önnek a Magyar Honvédség, miért tartja fontosnak, hogy 2013-ban is vállt vállnak vetve segítenek, ha baj van!

Történeteit emailben az [email protected] címre küldheti el, és azok hamarosan induló interaktív árvízi térképünkre is felkerülnek majd!

A legjobb történetek beküldői között – a HM Zrínyi Kft. felajánlásában – értékes könyvcsomagokat sorsolunk ki. A legjobb írások a hamarosan megjelenő, kétnyelvű árvízi fotóalbumunkban is helyet kapnak majd!

Címkékárvíz