Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az értékteremtésről szólnak majd a következő évek

Szöveg: Takács Vivien |  2017. június 9. 15:57

Az elhelyezési szolgálat napja alkalmából rendeztek ünnepi állománygyűlést június 9-én, pénteken Budapesten, a Soroksári úti báró Hazai Samu laktanyában.

1596033944

Az ünnepségen felolvasták a honvédelmi miniszter és a Honvéd Vezérkar főnök közös köszöntő levelét. „Több mint fél évszázada ünnepeljük azokat, akik a Magyar Honvédség ingatlanainak fenntartásával és fejlesztésével, a lakásgazdálkodással és kiemelten kezelt katonai környezetvédelmi feladatokkal foglalkoznak. (…) Az elhelyezési szolgálat feladatrendszere mára igen összetetté vált: a klasszikus építői, fenntartói tevékenység mellett a honvédségi állomány közérzetére jelentős hatást gyakorló munkakörülmények és lakhatási feltételek fejlesztése és javítása állandó feladatot jelent. Ez komoly szakmai elkötelezettséget, korszerű fenntartható megoldásokat és rendszerszemléletű gondolkodást követel a szolgálat valamennyi tagjától, amelynek része az új technológiák, a környezettudatos energetikai megoldások alkalmazása" – írta dr. Simicskó István és dr. Benkő Tibor vezérezredes.

1596033944

Ezt követően Sulyok János dandártábornok, a Honvédelmi Minisztérium védelemgazdaságért felelős helyettes államtitkára üdvözölte a megjelenteket. „A honvédelmi tárca vezetése egyértelműen és világosan kifejezi azt az elégedettséget, amelyet az önök szakmai tevékenységük jellemez" – hangsúlyozta, hozzátéve: a forrásbővülésnek köszönhetően a következő évek az alkotásról, az építésről és az értékteremtésről fognak majd szólni.

A rendezvény elismerések átadásával zárult.

1596033944

Fotó: a szerző felvételei