Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egy nap önmagunkért

Szöveg: Snoj Péter |  2016. április 18. 11:11

Családi egészségnap keretében ismerkedhettek meg az egészséges életmód követendő ismérveivel azok, akik ellátogattak a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központ rendezvényére.

1596012042

Az április 17-i programok között kicsik és nagyok egyaránt sok érdekességgel találkozhattak: ingyenes szűrővizsgálatokkal, testzsírméréssel, termékbemutatókkal és szórakoztató foglalkozásokkal várták a Stefánia Családi Egészségnap szervezői az „ép testben ép lélek" elv hű követőit. A rendezvény fő célja, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára, valamint a szűrővizsgálatokon való rendszeres részvételre, avagy, hogy időnként mindenkinek kell legalább egy napot önmagára szánnia az egészsége érdekében.

1596012043

A különböző standoknál szakorvosok és nővérek nyújtottak minden igényt kimerítő tájékoztatókat, de a tettre kész jelentkezőknek is jutott lehetőség a Magyar Vöröskereszt munkatársainál, ahol minden leendő véradót nagy örömmel vártak.

A kulturális központ színházteremben elsősorban a kicsiknek kedveskedtek, ugyanis az Ékszer Balett Táncegyüttes meglepetés-előadásában a Hófehérke című mesebalettet tekinthették meg a gyermekek. Ugyancsak a fiatalabb korosztálynak rendeztek rajzkészítést, kézműves- és könyvtári foglalkozásokat is.

1596012043


Fotó: a szerző felvételei