Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködés Nógrád megyében

Szöveg: MH 2. TVE |  2020. június 15. 8:05

Salgótarjánban írt alá együttműködési megállapodást a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége a Magyar Honvédséggel június 9-én.

1596080609

A dokumentumot Polyák András ezredes, az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred parancsnoka és Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke írta alá. A már jól működő kapcsolat megerősítéseként született a szerződés, amely még szorosabbra fűzi a kapcsolatot a két szervezet között. Az eddigi közös munka kézzel fogható eredménye, hogy a Nógrád megyei polgárőrök közül szép számban vállalnak területvédelmi tartalékos szolgálatot is.

Ugyancsak június 9-én írta alá szerződését a megye 300. önkéntes területvédelmi tartalékos katonája, Zsombok Zoltán, Gáspár M. Levente alezredessel, az ezred Nógrád megyei, 25. Keresztényszigethy Sándor Területvédelmi Zászlóaljának parancsnokával. A korábban sorkatonai szolgálatot is teljesítő fiatalembert a katonák élete, a haza védelmében való részvétel és az új kihívások egyaránt motiválták a területvédelmi tartalékos szolgálatra.

1596080610