Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködési megállapodást kötöttek

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. június 2. 15:42

Együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem (SZIE) és az MH Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központ (MH GAVIK).

1596033651

A májusban aláírt megállapodás értelmében az MH GAVIK – laboratóriumi műszerkapacitása igénybevételének függvényében – meglévő műszeres analitikai képességeivel, kutatás-fejlesztési és oktatási célú mérések elvégzésével támogatja a SZIE Élelmiszertudományi Karának (SZIE-ÉTK) munkáját. Az együttműködési megállapodás alapján a SZIE-ÉTK a reguláris képzéséhez kapcsolódóan az MH GAVIK laboratóriumi szakállományának analitikai jártasságának fenntartása, valamint a honvédelmi és katasztrófavédelmi képességek fejlesztése érdekében biztosítja az MH GAVIK szakembereinek részvételét analitikai kémia tárgyú előadásokon, valamint felkérés esetén részükre továbbképzést is tart.

A megállapodás megkötésekor dr. Felföldi József, az Élelmiszertudományi Kar megbízott dékánja és Csuka József alezredes, megbízott központparancsnok egyetértett abban, hogy mind a SZIE-ÉTK, mind az MH GAVIK elkötelezett a közös eredmények elérésében, publikálásában.

1596033651