Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerés a főtörzszászlósnak

Szöveg: honvedelem.hu |  2015. június 27. 20:36

Emléktárgyat adományozott Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa Kalamár Dezső főtörzszászlósnak, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakéta Ezred vezénylőzászlósának abból az alkalomból, hogy németországi Oberammergauban található NATO iskolán folytatja katonai pályafutását, altiszti tanfolyam igazgatói beosztásban.

1595996453

A rendezvényen – amelyre meghívást kaptak a budapesti, egység szintű alakulatok vezénylőzászlósai is – Kriston István főtörzszászlós elmondta: Kalamár Dezső meghatározó tagja a honvéd altiszti karnak. A kezdetektől, azaz 1999-től részese a vezénylőzászlósi rendszernek. Katonai pályafutása példaértékű minden magyar altiszt részére. Magas szintű szakmai munkájával folyamatosan részt vett az Altiszti Oktatási Rendszer fejlesztésében, az életpálya kialakításában.

A Magyar Honvédség vezénylőzászlósa hozzátette: Kalamár főtörzszászlós magát folyamatosan képezve egyetemi diplomát is szerzett a pályafutása során. Éppen ezért biztos, hogy az új beosztásában is a maximumot nyújtva öregbíti tovább a Magyar Honvédség hírnevét.

1595996453

Fotó: Kolozsvári Sándor törzszászlós