Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elmarad a síbajnokság!

Szöveg: Kálmánfi Gábor |  2014. február 24. 15:30

A jó hír, hogy február utolsó hetében kellemes, kora tavaszi idő várható. A rossz pedig az, hogy épp emiatt elmarad a február 27-ére meghirdetett MH Amatőr Síbajnokság.

Mint arról honlapunkon korábban beszámoltunk, a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége, illetve az MH Veszprémi Honvéd Sportegyesület közösen ismét megszervezték volna február végére a honvédségi síbajnokságot, csakhogy az időjárás közbeszólt.

1595967610
A síeléshez túl meleg idő 2010-ben, a vancouveri téli olimpián is okozott gondokat

Az eplényi síaréna honlapján olvasható tájékoztatás szerint a következő hideghullám érkezéséig a komplexum ideiglenes üzemszünetre kényszerült.

„A pályán még mindig van hó, lehetne rajta csúszni, de már nem az igazi. Emiatt úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen zárva tartunk a hideg idő visszatéréséig. A lejtőkön megmaradt egy jó alapréteg, így a hideg visszatérésével hamar kitűnő állapotba hozhatóak a pályák. Mi még bízunk a télben, még látunk esélyt a szezon folytatására" – olvasható az aréna hivatalos – és igencsak optimista – közleményében.

Honlapunk kérdésére Vass Tibor százados, az MH 54. Veszprém Radarezred sporttisztje, az egyik főszervező, elmondta, hogy idén maximum év végén tudják már csak megrendezni a most elmaradt bajnokságot.

Fotó: illusztráció

Címkéksport