Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évet értékelt a Ludovika Zászlóalj parancsnoka

Szöveg: Choma Krisztina főhadnagy |  2014. március 1. 15:16

Értékelő és feladatszabó értekezletre ült össze az MH Ludovika Zászlóalj vezetői állománya február 26-án a Zrínyi Miklós laktanyában. Az értekezleten részt vett dr. Orosz Zoltán altábornagy, Honvéd Vezérkar főnökhelyettes, illetve jelen voltak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar vezetői, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár, valamint az MH Altiszti Akadémia képviselői.

Molnár Zsolt ezredes, az MH Ludovika Zászlóalj parancsnoka jelentésében az alakulat előző évben végrehajtott feladatairól, illetve az idei fontosabb tervekről beszélt. A parancsnok kiemelte: a honvédtiszt-jelöltek képzése-kiképzése során szoros az együttműködés mind a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel, mind az MH Altiszti Akadémiával.

Elhangzott: a zászlóalj vezetősége a szellemi-szakmai edzettség mellett nagy hangsúlyt fektet a megfelelő fizikai felkészültségre.

Dr. Orosz Zoltán altábornagy elfogadta a jelentést, majd kiemelte: egyetért a parancsnokkal, aki „emberközpontú és szolgáltató jellegű feladat-végrehajtást" vár el.

A Honvéd Vezérkar főnökhelyettes hangsúlyozta: „mindent lehet jobban csinálni, mint ahogy tegnap csináltuk. Ez az alapelv a Ludovika Zászlóaljnál meg is valósul!"