Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évet értékeltek

Szöveg: Kovács Dániel |  2014. december 18. 18:18

Évzáró közgyűlést tartott a Budapesti Nyugállományúak Klubja december 16-án, kedden a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban. A rendezvényen részt vett Papp Ferenc ezredes, HM Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály főosztályvezető-helyettese, aki miniszteri elismeréseket is átadott.

1595984741

A közgyűlésen Kovács Imre nyugállományú dandártábornok arról beszélt, a Klubnak a jövőben is szerepet kell vállalnia a honvédség társadalmi elismerésének helyreállításában és fenntartásában. Kiemelte, a tavaly létrehozott első világháborús kiállítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, országszerte már tizenhat helyen bemutatták és továbbra is folyamatosan érkeznek a felkérések.

„Ha megvan bennünk a lelkesedés, a harci tűz és az elszántság, sok mindent el tudunk érni" – zárta beszédét a klub elnöke.

1595984741

Papp Ferenc ezredes hozzászólásában biztosította a klubot a Honvédelmi Minisztérium további támogatásáról, valamint megköszönte a tagok egész éves kitartó munkáját.

Az ezredes a klub négy tagjának kiváló munkájukért miniszteri elismerést is átadott.

A küldöttközgyűlés napirendi pontjai között szerepelt a tisztújítás továbbá a jövő évi munka és gazdálkodási terv elfogadása is.

1595984741

Fotó: Galovtsik Gábor

Címkékelismerés