Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ezüstérmet szerzett a Honvédelmi Minisztérium labdarúgócsapata

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. május 19. 19:12

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter fővédnöksége mellett május 17-én Budapesten, a Fáy utcai sportközpontban, 36 csapat részvételével rendezték meg a III. Közig Foci Kupát. A tornán a Honvédelmi Minisztérium labdarúgócsapata ezüstérmet szerzett.

1595972168
A tornán 36 csapat vett részt

A közigazgatásban dolgozók számára szervezett tornát Csonka Ernő, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal elnöke nyitotta meg. A hat csapatból álló csoportból a honvédelmi tárca csapata három győzelmet és két döntetlent elérve csoportelsőként jutott tovább. Emiatt az egyenes kieséses szakaszban kiemelt csapatként folytatta. A nyolcaddöntőben a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet csapatát 1:0-ra, a negyeddöntőben az Államadósság Kezelő Központ csapatát 3:1-re, az elődöntőben pedig heroikus küzdelemben a Belügyminisztérium csapatát győzte le 2:0-ra.

A közel nyolcórás megmérettetés végén, a döntőben végül a 2012-ben ezüstérmes Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 3:0-ás gólkülönbséggel kerekedett felül. A harmadik hely sorsa a Belügyminisztérium és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal között büntetőpárbajban dőlt el, melyben a szerencse a tavaly ezüstérmes Belügyminisztériumnak kedvezett.

1595972168
A Honvédelmi Minisztérium ezüstérmet szerzett csapata a kupával
Címkéksport