Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fekvőtámaszba le!

Szöveg: Snoj Péter | Fotó: Rácz Tünde |  2020. április 24. 6:23

Az északi határvédelemben szolgáló katonák és rendőrök is csatlakoztak a Magyar Honvédség Maradj fitt! elnevezésű kampányához. A #maradjfittotthon címkével ismertté váló kezdeményezés célja, hogy a résztvevő egyenruhások és civilek összefogva tízmillió fekvőtámaszt teljesítsenek – minden magyar állampolgárért egyet.

1596078453

Bujákon, az 5. számú Kiképzési, Oktatási és Regeneráló Központban pihennek és készülnek fel a határvédelmi feladatokra azok a katonák és rendőrök, akik hazánk északi határvonala mentén szolgálnak. Szabadidejükben negyvennégyen csatlakoztak a Honvédelmi Minisztérium kezdeményezéséhez, és fejenként harminc fekvőtámasszal gyarapították a kitűzött tízmillió fekvőtámasz érdekében tett törekvéseket.

1596078453
1596078454

Megragadva az alkalmat, Bozó Tibor dandártábornok, az MH Altiszti Akadémia parancsnoka, valamint dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismeréseket adott át a határon együtt szolgáló katonáknak és rendőröknek.

Tízmillió fekvőtámasz tízmillió magyar állampolgárért – ez jelképezi az összetartást, amely az egészségünk érdekében történik most is, az új koronavírus-járvány ellen folytatott küzdelmek során. Aki csatlakozna a katonák Maradj fitt! kezdeményezéséhez, minden részletet megtalál a Honvédelmi Minisztérium Facebook-oldalán.

GALÉRIA

Címkéksport