Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Indul a Ludovika Szabadegyetem

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. október 10. 10:57

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen október közepétől hagyományteremtő céllal rendezik meg a Ludovika Szabadegyetemet, amely a lakosság számára is nyitott rendezvénysorozatot, és ami a hallgatók mellett a szélesebb közönségnek is szeretne áttekintést szeretne az egyetemen folyó kutatásokról és a tudományos életről, közérthető módon mutatva be az egyes szakterületeket.

A Ludovika Szabadegyetemen az intézmény hallgatói, oktatói, kutatói személyesen is találkozhatnak és közvetlenül is megoszthatják legújabb kutatási eredményeiket.

A programsorozat mintegy 50 percesre tervezett előadásait heti rendszerességgel, kedd esténként  tartják Ludovika Campus főépületének II. előadójában. Az előadásokhoz hozzá lehet szólni, kérdéseket lehet feltenni az előadóknak. Akik a legszorgalmasabban látogatják az előadásokat, az első félév végén elismerő oklevelet kaphatnak.

A szabadegyetem első előadása október 14-én, kedden, 18 órakor kezdődik. Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő „Hatalmi átrendeződés a világban. Mi lesz az új világrend?" címmel tart előadást.

Az érdeklődők részvételi szándékukat itt jelezhetik. 
Az előadásokról bővebb információ a Ludovika Szabadegyetem oldalán található.