Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Juniális a Stefánián

Szöveg: honvedelem.hu |  2015. június 5. 15:29

Színes programokkal, számos fellépővel és műsorral várja rendvédelmi szervek dolgozóit és családjaikat a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ és a Baptista Szeretetszolgálat június 6-án, szombaton.

A rendvédelmi szervek családi napján bohócműsor várja a gyerekeket, térzenét ad Budapest Helyőrség Zenekara, fellép a Készenléti Rendőrség Zenekara, és a zenés produkciók között Gájer Bálintot, a Swing Hercegét is hallhatja majd a közönség. Ayala azaz Illés István, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály alezredese Éld biztonságban az életed című bűnmegelőzési zenés programjával készül, és bemutatkoznak az Országgyűlési Őrség díszelgői is.

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred tűzszerészrobot-bemutatója mellett az MH Ludovika Zászlóalj és az MH Anyagellátó Raktárbázis fegyversimogatója, katonai ruházati bemutatója és airsoft lövészeti programja várja a haditechnika és hadiruházat iránt érdeklődőket.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportegyesület Tiszti Vívó Szakosztály látványos bemutatót tart a központ kertjében. A Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtéssel egybekötött kedvezményes játékvásárral és a gyermekeknek meglepetés ajándékokkal várja a rendvédelemben dolgozó és civil családokat egyaránt.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Címkékszabadidő