Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Katona kapta idén a HungaroControl Partner-díját

Szöveg: honvedelem.hu |  2019. január 26. 8:40

Halászné dr. Tóth Alexandra ezredes, a HM Állami Légügyi Főosztály vezetője vehette át idén a HungaroControl Zrt. Partner-díját a napokban Szepessy Kornéltól, a társaság vezérigazgatójától.

A HungaroControl Zrt legrégebbi elismerését olyan magányszemélyek vehetik át, akik tevékenységükkel jelentősen hozzájárulnak a légiforgalmi szolgáltatások színvonalának emeléséhez, a HungaroControl elismertségének növeléséhez.

1599198378

Halászné dr. Tóth Alexandra ezredes 20 éves katonai és szakmai pályafutása alatt – hatósági és jogalkotói, szakmai felügyeleti munkaköreiben – folyamatos kapcsolatot ápolt a polgári légiközlekedéssel és a HungaroControl Zrt.-vel. Munkássága erősítette a polgári-katonai együttműködést, különösen a stratégiai szintű kapcsolattartást és integrációs, harmonizációs szándékot.

1599198378

Az ezredes és az általa vezetett HM Állami Légügyi Főosztály a hatósági, légügyi jogalkotási és nemzetközi szakdiplomáciai területeken számos eredményt értek el az elmúlt időszakban, és olyan ígéretes projekteket futtatnak, illetve terveznek, amelyek a legmesszebbmenőkig teljesítik a közlekedés- és védelempolitikai szempontok együttes teljesülését.

1599198378

Fotó: HungaroControl Zrt.