Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Közeledve a karácsonyhoz…

Szöveg: Péter Gergely hadnagy |  2015. december 8. 17:52

Közeledve a karácsonyhoz a Dunántúli Ideiglenes Alkalmi Kötelék katonái több felajánlást is kaptak, illetve számos meghívásnak tettek eleget és vettek részt a települések adventi rendezvényein.

A Nagykanizsára települt katonák – civil felajánlásként – ruhaipari cégek termékeit vehették át. A Laska Csabáné által vezetett csoport már több alkalommal juttatott el ajándékokat a városban szolgáló katonáknak.

1596005186

December 5-én Zákány község adventi ünnepségén vettek részt a Dunántúli Ideiglenes Alkalmi Kötelék katonái, ahol a Mikulás társaságában együtt köszöntötték a településen lakó gyerekeket. Ugyanezen a napon a nagykanizsai laktanyában – az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred felajánlásának köszönthetően – Felméri Péter humorista szórakoztatta műsorával a katonákat.

1596005186

December 6-án Barcson látogatta meg az Értük-Veletek elnevezésű civil szerveződés a katonákat, s adott át nekik számos ajándékot. Az esti órákban pedig egy újabb meghívásnak tettek eleget a katonák: Letenye adventi ünnepségén vettek részt, ők gyújtották meg a város adventi koszorúján a második gyertyát.

1596005186

Fotó: a szerző felvételei