Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Negyedszer léptek pályára

Szöveg: Kovács Dániel |  2014. február 25. 18:23

Idén is nagy sikerrel rendezte meg a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület a NATO Beszállítói Társasági Tenisztornát február 22-én − folytatva az immár négyéves múltra visszatekintő hagyományt. A rendezvénynek a megszokott módon a budai Park Teniszklub adott otthont.

1595967627

Sportkedvelő cégvezetők léptek pályára

A versenyre a NATO beszállítói címmel rendelkező cégek tulajdonosait, vezetőit, a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium, a HM-háttérintézmények, a szervezőegyesületet támogató szervezetek vezetőit hívták meg a szervezők, valamint idén először a Belügyminisztériumból is érkeztek versenyzők. A sportesemény ennek megfelelően Hende Csaba honvédelmi miniszter és Pintér Sándor belügyminiszter fővédnöksége mellett zajlott.

A sportkedvelő cégvezetők körmérkőzéses rendszerben léptek pályára, egy csoportban maximum négy pár részvételével, majd fő- és vigaszágon, kieséses formában folytatódott a küzdelem. Az Agassi-csoport győztese kiváló játékkal a Piller Gábor−Nagy József páros lett, míg a Djokovic-csoportban Nagyiványi Tamás és Urbán László kettőse bizonyult a legjobbnak.

1595967627

A párosok a döntő előtt

Az sem távozott üres kézzel, akinek nem sikerült dobogós helyet elérnie, hiszen számos díjra lehetett még pályázni, a verseny után pedig értékes tombolanyeremények találtak gazdára. A résztvevők egybehangzó véleménye alapján nagyszerű volt a verseny, és többen is jelezték, várják már a jövő évi tenisztornát.

A verseny szervezője, Máté Imre, a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület társadalmi elnöke a honvedelem.hu kérdésére válaszolva elmondta: évről évre folyamatosan nő a jelentkezők létszáma, emellett minden évben több a tapasztalat, aminek köszönhetően ma már egy magas presztízsértékű versenyről beszélhetünk.

1595967627

Számos díjat vihettek haza az eredményes versenyzők

Fotó: a szerző felvételei