Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Törzsasztal a Stefániában

Szöveg: honvedelem.hu |  2016. június 6. 20:06

Találkozót szervez az MH Budapesti Nyugállományúak Klubjának kulturális tagozata. A rendezvény fő célja a hagyományápolás.

A Budapesti Nyugállományúak Klubjának kulturális tagozata lesz a házigazdája annak a találkozónak, amelyet 2016. október első felében (előre láthatóan október 10−13. között) tartanak a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban a Magyar Néphadseregben, illetve a Magyar Honvédségben kulturális területen szolgáló katonák és honvédségi közalkalmazottak számára, Törzsasztal néven.

A találkozó elsődleges célja a Magyar Honvédség kulturális értékeihez kapcsolódó hagyományok ápolása, feldolgozása, valamint az e területen korábban és ma is dolgozó szakemberek bevonása, személyes találkozók szervezése lesz. A rendezvényre az alakulatok kulturális területen dolgozó beosztottjait és könyvtárosait, a helyőrségi klubok vezetőit és vezető munkatársait, a katonazenekarok vezetőit, a központi kulturális intézmények vezetőit és vezető munkatársait, továbbá a katonai sajtó kulturális területén dolgozó munkatársait várják.

A szervezők már most kérik az érintetteket, hogy amennyiben részt kívánnak venni a találkozón, 2016. június 30-ig küldjenek visszajelzést beosztásukkal és elérhetőségeikkel (postacím, e-mail cím, telefonszám). A visszajelzéseket e-mailben Pácser Bálint ([email protected]) és Sepcsik Sarolta ([email protected]) címére, levélben az MH Budapesti Nyugállományúak Klubja címére (1143, Budapest, Stefánia út 34-36.) várják.