Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Új képzéssel érkezik az NKE az Educatio kiállításra

Szöveg: honvedelem.hu |  2018. január 12. 16:33

Idén immár tizennyolcadik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A rendezvényen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) is bemutatkozik. Az egyetem mellett az MH Altiszti Akadémia is saját standdal vesz részt a kiállításon.

1596043286

A Hungexpo „G" csarnokában tartják a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást január 18-20. között. A rendezvény legfontosabb célja, hogy összekapcsolja az egyes szereplőket: a hazai és a külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel, azaz a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A szakkiállítás évről évre egyre népszerűbb, a mintegy százötven kiállító mellett több mint 43 ezer érdeklődő látogat el a rendezvényre.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem már hatodik éve vesz részt az eseményen. Az egyetem a BF05-ös standon, naponta 10-17 óra között várja a leendő hallgatókat, akik megismerkedhetnek a Hadtudományi és Honvédtisztképző, az Államtudományi és Közigazgatási, a Rendészettudományi, a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar képzéseivel, de bemutatkozik az egyetem Katasztrófavédelmi Intézete is.

1596043286

Idén először már az NKE égisze alatt hirdeti a vízügyi képzéseit az egyetem legújabb kara, a bajai székhelyű Víztudományi Kar is. Ebben az Országos Vízügyi Főigazgatóság is a segítségükre lesz, ami szintén az NKE standján várja az érdeklődőket. A leendő hallgatók információkat kaphatnak az intézmény egyre bővülő képzési rendszeréről, az alap- és mesterképzésekről, valamint a továbbképzésekről is. Így szó lesz többek között az új államtudományi mesterképzésről, amely 2017 őszén indult, valamint az állami légiközlekedési szakról, amely több mint húsz év után indul újra hazánkban.

Az Educatio kiállításon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem mellett az MH Altiszti Akadémia is saját standdal (BE09) vesz részt. Itt az altisztképzésről is tájékozódhatnak a kilátogatók.

(Felvételeink a tavalyi kiállításon készültek.)