Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Új kihívások, új feladatok

Szöveg: Draveczki-Ury Ádám |  2014. március 10. 17:48

Március 10-én, hétfőn délelőtt tartotta ünnepi állománygyűlését a Honvéd Vezérkar Logisztikai Csoportfőnökség, a Kiképzési Csoportfőnökség, valamint a HM Vezetési és Doktrinális Központ.

1595968267
Szpisják József dandártábornok vette át a csapatzászlót

A rendezvényen vette át a csapatzászlót dr. Tamási Béla ezredestől Szpisják József dandártábornok, a HM VDK új parancsnoka, illetve itt jelentették be Pogácsás Imre ezredes parancsnoki kinevezését is a HVK Logisztikai Csoportfőnökség élére.

Dr. Benkő Tibor vezérezredes beszédében köszönetet mondott a VDK eddigi parancsnokának, és mint fogalmazott, bízik benne, hogy az itt dolgozók továbbra is bizonyítják majd szakmai hozzáértésüket.

1595968267
Benkő Tibor vezérezredes: mindenkire várnak majd új kihívások, új elvárások és új feladatok

A Honvéd Vezérkar főnök rámutatott: mindenkire várnak majd új kihívások, új elvárások és új feladatok az április 1-jével megalakuló Kiképzési és Doktrinális Központ állományában, és reményét fejezte ki, hogy a katonák, illetve a civil dolgozók továbbra is egyaránt a Magyar Honvédség érdekében dolgoznak majd. A megjelenteknek sok sikert kívánt a jövőre nézve.

Rövid köszöntőjében Szpisják dandártábornok megtisztelőnek nevezte kinevezését, és hangsúlyozta: őszinteséget vár el beosztottjaitól a közös munka során. Tamási Béla ezredes az állomány kiváló felkészültségét méltatta.

1595968268
A három szervezet ünnepi állománygyűlését a Honvédelmi Minisztériumban tartották

Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária