Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Új szakokkal az Educatio Kiállításon

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. január 15. 14:54

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szigetstanddal vesz részt a január 16-án, csütörtökön megnyitó 14. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvényen az érdeklődők tájékozódhatnak a tradicionális képzésekről, a népszerű szakokról és a szeptemberben induló új képzésekről is.

Január 16-18-ig tart majd a 14. Educatio Kiállítás, amely idén először három napon át kínál lehetőséget a felvételizőknek, hallgatóknak, szülőknek és pedagógusoknak, hogy érdeklődjenek és tájékozódjanak az oktatás kérdéseiről.

Szintén egyedülálló módon idén először egy tematikus nappal is készülnek a szervezők: a csütörtöki nap a mesterképzéseké, a kiállítók is eköré szervezik programjaikat.

Ennek megfelelően készült a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is a magyar oktatás legjelentősebb éves szakmai seregszemléjére. Bemutatkozik a közigazgatás-szervező alap és közigazgatási mesterszak, valamint a nemzetközi közszolgálati kapcsolatok mesterképzési szak, amelynek célja a nemzetközi közszolgálati karrierre, a diplomáciai hívatásra történő célzott felkészítés.

További részletek a kiállítás honlapján és facebook-oldalán.