Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Véget ért az angol szaknyelvi tanfolyam

Szöveg: Tószegi Zoltán százados |  2014. április 2. 18:46

A napokban ért véget az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison első alkalommal megrendezett angol szaknyelvi tanfolyam az alakulat műszaki és hajózó szakállománya részére.

1595969720

Lamos Imre dandártábornok mindenkinek gratulált a tanfolyam sikeres befejezéséhez

A tanfolyam elvégzését bizonyító okleveleket Lamos Imre dandártábornok, a bázis parancsnoka és Bohács József, a kurzust szervező nyelviskola vezetője adta át.

Lamos dandártábornok köszönetet mondott mindazoknak, akik megteremtették a tanfolyam lehetőségét, valamint azoknak, akik hatékony együttműködése nélkül nem lehetett volna ilyen magas színvonalú a végrehajtás. A parancsnok méltatta az elvégzett munkát, és mindenkinek gratulált a kurzus sikeres befejezéséhez.

1595969720

A cél az volt, hogy az állomány a megszerzett szaknyelvi ismereteket a gyakorlatban is alkalmazhassa

A parancsnok hangsúlyozta: a mostanihoz hasonló „első tanfolyamok" mindig kiemelten fontosak, hiszen az első hallgatók eredményei jelentik a mércét az őket követők számára. A következő cél természetesen az, hogy az állomány a megszerzett szaknyelvi ismereteket a gyakorlatban is alkalmazhassa.

Bohács József elmondta: az első ilyen jellegű tanfolyam megszervezése és lebonyolítása az iskolának is új feladat volt. A hallgatók és az oktatói állomány közös sikere, hogy az előkészítésbe fektetett rengeteg munka gyümölcse beérett.

1595969720

A tanfolyam résztvevői

Fotó: Simon Zoltán zászlós