Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vetélkedő a NATO-ról

Szöveg: Zsigmond Réka |  2014. március 13. 11:17

Magyarország NATO-csatlakozásának tizenötödik alkalmából az állomány számára rendezett vetélkedővel elevenítette fel az elmúlt másfél évtized eseményeit az MH Anyagellátó Raktárbázis.

1595968525

Tizenhárom csapat mérte össze tudását

Március 12-én emlékeztünk Magyarország Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez való csatlakozásának 15. évfordulójára. Ebből az alkalomból az MH Anyagellátó Raktárbázison szolgálók egy versennyel elevenítették fel ismereteiket a NATO történetével, szervezetével, feladataival, működési rendszerével, tagországaival kapcsolatban. 

A versenyt – amelyen a raktárbázis minden szervezeti eleme, a tíz bázisparancsnokság, valamint a szakmai irányító szerveik is részt vettek – Nagy Attila ezredes, parancsnok nyitotta meg.

1595968525
Számos kérdésre kellett választ adniuk

A megmérettetés során a tizenhárom csapatnak számos interaktív feladatban kellett helytállnia. A szakmai zsűri értékelésében elmondta: a csapatok nagyon jól teljesítettek, látszott, hogy felkészültek. 

A rendezvény végén Nagy Attila ezredes oklevelet nyújtott át minden résztvevőnek. Az első három helyezett a versenyért járó díjakat, ünnepélyes keretek között, a március 15-ei ünnepi állománygyűlésen veheti majd át.

1595968525

Nagy Attila ezredes oklevelet nyújtott át minden résztvevőnek

Fotó: Háda István főhadnagy