Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Karácsonyra hangolódva a Zrínyi Kiadóval

Szöveg: Snoj Péter | Fotó: a szerző felvételei |  2021. október 27. 14:09

Október 25-től elindult a Zrínyi Kiadó karácsonyi könyv- és térképvására. A december 10-ig tartó ünnepváró akció keretében hatalmas kedvezmények és széles választék várja az online vagy személyesen vásárlókat.

Zrínyi Kiadó (3)

A Zrínyi Kiadó is megkezdte az évvégi ünnepekre való hangolódást. Október 25. és december 10. között 30-40, illetve akár 50%-os kedvezménnyel megvásárolhatók a kiadó gondozásában megjelent könyvek, ismeretterjesztő füzetek, a különböző léptékű térképek, valamint most először ajándéktárgyak (légierőkártya, póló, nyakpánt, bögre) is.

Zrínyi Kiadó (6)

Az akció keretében minden kedden 13 és 16 óra között különleges ajándékká varázsolhatják a kiválasztott köteteket, hiszen a jelzett időtartamban dr. Isaszegi János nyugállományú vezérőrnagy, a Zrínyi Kiadó vezetője dedikálja is a könyveket a HM Zrínyi Nonprofit Kft. Könyv- és térképboltjában (1024 Budapest, Fillér utca 14.).

Természetesen továbbra is nyitva áll a lehetőség az online böngészésre és vásárlásra is, amihez nem kell mást tenni, mint felkeresni a shop.hmzrinyi.hu weboldalt. Tízezer forint feletti vásárlás esetén a kiadó választható ajándékkal igyekszik szebbé tenni az ünnepeket.

Kapcsolódó cikkek
Zrínyi Shop (nyitó)

Zrínyi Shop a repülőnapon

2021. augusztus 27. 19:24