Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kihelyezett parancsnoki értekezlet

Szöveg: honvedelem.hu |  2008. június 24. 15:34

Ezúttal nem a megszokott helyszínen tartotta Tömböl László mérnök altábornagy a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka a negyedéves parancsnoki értekezletét. Hiszen Tata adott otthont a rendezvénynek.

Június 23-án Tata, a 25. Klapka György Lövészdandár laktanyája adott helyet a kihelyezett értekezletnek, melyen minden, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság alárendeltségében levő alakulat parancsnoka jelen volt.
Az alakulatok parancsnokainak jelentéseit követően Tömböl altábornagy értékelte az elmúlt időszakban végzett munkát és meghatározta a következő időszak fő feladatait.

Huszti András dandártábornok, az MH 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka – az értekezlet házigazdája – kiemelte az ilyen kihelyezések jelentőségét, ugyanis mind az elöljáró, mind az alárendelt szervezetek vezető beosztású katonái első kézből tapasztalhatják meg az alakulatok körülményeit, ismerhetik meg a laktanyákat, és tovább erősíthetik együttműködésüket a legmagasabb szintű feladatvégrehajtás érdekében.

Kép és szöveg: Pogrányi Zoltán