Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Közgyűlést tartott a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület

Szöveg: Vámosi János |  2012. március 13. 10:13

A tavalyi évi beszámoló közgyűlését rendezte meg március 9-én Budapesten, a Stefánia Palotában a több mint két évtizedes múltra visszatekintő Balassi Bálint Bajtársi Egyesület.

1595932564
A közgyűlés elején Galló István nyugállományú ezredes, az egyesület ügyvezető alelnöke bejelentette: Szekeres István nyugállományú dandártábornok, az egyesület elnöke és Vanyur Tibor mérnök ezredes, az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka ünnepélyes keretek között aláírták a két szervezet közti együttműködési megállapodást.

Ezt követően Vanyur ezredes tájékoztatót adott a Magyar Honvédség jelenlegi főbb feladatairól, majd Szekeres István foglalta össze az egyesület 2011. évi tevékenységét, amely után dr. Simon Béla nyugállományú ezredes, a felügyelőbizottság elnöke elfogadásra ajánlotta a beszámolót a közgyűlésnek.

A szavazás után Szekeres István az idei tervezett programokról tájékoztatta a rendezvény résztvevőit, majd Szabó József mérnök ezredes, a HVK Személyügyi Csoportfőnökség humánszolgálati osztályvezetője adott tájékoztatást az új humánstratégiáról, az Idősügyi Tanács működéséről, valamint a kegyeleti szabályozás átdolgozásáról.

1595932564
 
1595932564