Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Legendás katonai órák – most mind a tizenkettő az öné lehet!

2014. október 9. 11:53

A 19. század közepe óta a világtengereken és csatatereken szolgáló katonáknak különlegesen jó minőségű órákra volt szüksége. Ennek következtében felgyorsult a ma is jól ismert karórák fejlesztése. A katonai repülőgépek hadrendbe állításával újabb innovációk kezdődtek. A Legendás katonai órák sorozatban ön is megismerheti a különleges időmérő eszközök lenyűgöző történetét.

Napjaink kedvelt karórái számos újítást köszönhetnek a szárazföldön, a tengereken vagy a levegőben szolgálatot teljesítő katonáknak. Számukra fejlesztették ki a csuklószíjat, a foszforeszkáló mutatókat, a vízálló tokot és a huszonnégy órás számbeosztást.

Ez a különleges sorozat lehetővé teszi, hogy a világ leghíresebb katonai karórái alapján összeállított egyedülálló gyűjtemény az öné lehessen. Megismerheti a technikai fejlesztéseket, és tanúja lehet az óragyártás lebilincselő történelmének.

A Legendás katonai órák
című magazinban 12 különleges kivitelű katonai órát is megvásárolhat. Ráadásul a katonáknak, illetve a fegyveres rendvédelmi dolgozóknak különleges kedvezmény jár. Az első számot 2490 forint helyett csak 1990 forintért, míg a többi lapszámot 3990 forint helyett csak 2990 forintért vásárolhatják meg.

A magazin bemutatja az órák pontos részleteit. Megismerkedhetnek a világ legkiválóbb haderőivel és alakulataival a második világháborús lövészárkok harcosaitól a szovjet kozmonautákig. A csatákban és bevetésekben résztvevő katonák, tengerészek és repülősök idézik fel élményeiket, illetve szakértők mutatják be az órák részeit és főbb jellegzetességeit.

A magazinra előfizetni már csak azért is érdemes, mert ebben az esetben a 12 órából 2 ajándék, sőt egy elegáns gyűjtődobozt is kaphat. Emellett nem marad le egyetlen számról sem és a postaköltséget is a kiadó fizeti.

Az első szám október 16-tól kapható!

További részletek: http://www.kossuth.hu/termekoldal/fegyveres

(X)