Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Megnyitotta kapuit a laktanya a családtagok előtt

Szöveg: Csák Tímea |  2008. július 15. 7:12

Az elmúlt hétvégén verőfényes napsütésben, immár 8. alkalommal került megrendezésre a családi nap Vásárhelyen. Az egész napot átölelő tartalmas programok mellett a Honvéd Szakszervezet tagjai is részt vettek a szervezésben és lebonyolításban.

A programok sokoldalúsága a családok egészének kellemes és hasznos időtöltést nyújtott. A gyerekek többek között gumivárakban ugrálhattak, kézműves foglalkozásokon vehettek részt, valamint a kiállított technikai eszközök megtekintése mellett fel is mászhattak azokra. Ez talán felejthetetlen élményt nyújtott számukra úgy, hogy közben a laktanya sokoldalúságát is megismerhették.

A felnőttek családi napját babgulyás-főzőverseny, kispályás labdarugó torna, paint-ball és air-soft verseny, valamint sok más érdekes program színesítette. A rendezvényen résztvevő közel 1000 fő jó kedvűen tapsolt a Sándorfalvi Hagyományőrző Egyesület military-veterán harcjármű bemutatójának. Mellettük sikert aratott két fiatal lány mixer-showja, a Hód- Kristály mazsorett csoport és a Máté József által vezetett teak-wan-do csoport műsora, valamint a szegedi Air-soft Sport és Szabadidő Egyesület akciójelenetekkel dúsított bemutatója is.

1595878307
Az egész napos program lezárásaként a támogatók által felajánlott töménytelen mennyiségű ajándékot is kisorsolták a szervezők.
Csoportvezetőkkel, alapszervezeti vezetőkkel és nem utolsó sorban Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivővel megerősödve a HOSZ-osok is várták azokat, akik csatlakozni szerettek volna soraikba.

A tagok számára nagy örömet jelentett, hogy Szántó Mihály főtörzsőrmester közreműködésével sikerült beléptetni a 666. tagot is, Kovács Attila őrnagy urat, a logisztikai részleg vezetőjét. Leleményes ötletként ismét előkerült a HOSZ totó, amelynek kitöltése után a helyesen válaszolók között ajándékok kerültek kisorsolásra (Darts, póló, sapka, bögre stb.).

Meglepetésükre elég sok telitalálatos szelvény érkezett, amely a családtagok felkészültségéről árulkodott.
Zárásként kijelenthetjük, hogy egy nagyon jól szervezett és sok érdeklődőt vonzó, színes családi napot zártunk Hódmezővásárhelyen.

Természetesen ez nem jöhetett volna létre Farkas Imre ezredes, laktanyaparancsnok támogatása, valamint a Kulturális és Sport részleg áldozatos munkája nélkül. A csapat fáradságot és időt nem kímélve dolgozott azon, hogy július 12-ét minden látogató számára felejthetetlenné tegyék s, hogy a vendégek elégedetten távozzanak a Zrínyi Miklós laktanyából.