Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Negyedik helyen a Dream Team Derecskén

Szöveg: honvedelem.hu |  2010. április 11. 8:16

Hét szelektív szakasz teljesítése után az előkelő negyedik helyen áll a Bálint Zoltán, Marton Dániel páros a Derecske-kupán, az országos tereprali-bajnokság második futamán. A Honvéd Dream Team egysége sokat szenvedett a nehéz pályákon, de a pilóta és a navigátor is elégedett az eredménnyel.

Bálint Zoltán biztos benne, hogy a szombatihoz hasonlóan nagy csata vár még rájuk vasárnap is.

– Ahogy várható volt, eleredt az eső, s ez egy kicsit kiegyenlítette az erőviszonyokat – nyilatkozta Bálint. – Belülről úgy is éreztem, a tempónkkal nincs baj, mégis az időeredményeink a vártnál gyengébbek voltak. Természetesen örülünk a negyedik helyünknek, boldogok lennénk, ha sikerülne megtartanunk a viadal végéig, de a saját teljesítményemmel nem vagyok elégedett. Valahogy nem érzem a ritmust, de próbálom megfejteni ennek az okát. Remélem, vasárnap már minden rendben lesz, mert óriási küzdelemre számítok az utolsó három szelektíven.

Marton Dániel alaposan elfáradt.

– Nehéz nap volt, rengeteget csúszkáltunk és ugrattunk – mondta a navigátor. – Nem lehetünk nyugodtak, hiszen a vetélytársak ott loholnak a nyakunkban, de igyekszünk megtartani az előkelő pozíciónkat.

A Derecske-kupa állása a második nap után (nem hivatalos):
1. Palik László, Darázsi Gábor (Nissan) 1:57:49 óra, 2. Korda Erik, Tóth György (Nissan) 23 másodperc hátrány, 3. Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel) 8:31 perc h., 4. BÁLINT ZOLTÁN, MARTON DÁNIEL (NISSAN) 12:23 P H., 5. Gábor Attila, Pocseg Attila (Nissan) 15:31 p h., 6. Lukács András, Szegedi Ferenc (G-Baba Proto Evo) 15:46 p h.

Címkékbajnokság