Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyárbúcsúztató rendezvények volt kollégákkal

Szöveg: Szombati Emese mérnök őrnagy |  2011. szeptember 20. 20:24

Sportversenyekkel zárták nyárbúcsúztató rendezvénysorozatukat a Miskolcon és környékén élő nyugdíjas katonák szeptember 15-én. A Bocskai laktanya területén megtartott rendezvény megszervezésében segédkezett a Helyőrségi Nyugállományú Klub testvérklubja, a kassai nyugállományú katonákat egyesítő klub is.

Farkas Imre ezredes, a Magyar Honvédség Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság parancsnoka ezekkel a szavakkal köszöntötte a megjelenteket: „Az aktivitás és a tevékeny csoportok megerősítése fontos az érdekvédelmi szakterületen. A klub életében kiemelkednek a szürke hétköznapokból a színes rendezvények, melyek keresése, szervezése nehéz feladat, de megéri. Kis költségvetésű szervezeteknél példaértéket képvisel kreativitásával és lehetőségeinek kiaknázásával a Miskolci Helyőrségi Klub."

Szeptemberben nem a miskolci volt az egyetlen rendezvénye a klubnak, 8-án a mályi csapatpihenőben találkoztak a klubtagok és emlékeztek meg születésnapjukat, névnapjukat ünneplő társaikról. A rendezvényre az MH Kelet-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság képviseletében az 1. Toborzó és Érdekvédelmi Iroda irodavezetője, Szombati Emese mérnök őrnagy is meghívást kapott.  A Miskolcon működő toborzó és érdekvédelmi iroda kiemelt figyelmet fordít a gondoskodási körébe tartozó nyugállományúak rendezvényeire és tájékoztatásukra. A Magyar Honvédség védőszárnyai alatt fontos a kapcsolattartás, az együvé tartozás erősítése.

Címkéksport