Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kanadai futómajális

Szöveg: Maczák Endre százados |  2016. május 12. 11:19

Lassan a kanadai Saskatchewan tartományt is eléri a tavasz: egyre több futóval lehet találkozni, valamint beindult a versenyszezon is. A Regina város rendőrsége által szervezett, május elsejei futóversenyen az NFTC (NATO Flying Training in Canada) program oktatói, hallgatói és családtagjaik is indultak, köztük egy öt fős magyar csapattal.

1596013287

Balról jobbra: Csanálosi Zsolt főhadnagy, Juhász Márta hadnagy, Olcsák Nikolett, Görög Anita főtörzsőrmester és Maczák Endre százados

Az RPS (Regina Police Service) Half Marathon rendezvényen a félmaratoni táv jelentette a kihívást, amelyet egyéniben futva, gyalogolva, illetve három fős csapatban futva lehetett teljesíteni, ezen kívül egy családi, 5 kilométeres távot is indítottak.

A kellemes tavaszi napsütés és a lelkes szurkolók nagyon jó hangulatúvá tették a versenyt, segítve a szép eredmények elérését. Csanálosi Zsolt főhadnagy első alkalommal teljesítette a félmaratoni távot; Maczák Endre százados szintén egyéniben indult. Juhász Márta hadnagy, Görög Anita főtörzsőrmester és Olcsák Nikolett pedig első félmaraton váltójukat futották le.

CímkékNATOsport