Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tiszthelyettesek kerestetnek

Szöveg: honvedelem.hu |  2009. január 29. 7:24

Honvédelem lenne a hivatásuk Leendő tiszthelyetteseket keres a Magyar Honvédség különböző beosztásokba. Február 28-ára, szerdán 9 órától tájékoztatják a fehérvári toborzóközpontban azokat, akik jövőjüket a sereghez kötnék.

A Magyar Honvédség Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskolája a 2009-es tanévben is felvételt hirdet a Szentendrén induló honvéd tiszthelyettes képzésére. A jelentkezéseket a Magyar Honvédség Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokságának székesfehérvári toborzó és érdekvédelmi központjában várják, ahol január 28-ára, szerdán 9 órától a toborzóiroda vezetője részletes tájékoztatót tart majd az érdeklődő fiatalok számára.

A képzés időtartama egy esztendő. A jelentkezés feltételei: 18 és 23 év közötti életkor, érettségi bizonyítvány megléte, vagy annak idén történő megszerzése, magyar állampolgárság, büntetlen előélet, valamint kiváló egészségi és fizikai állapot. A képzés térítésmentes. A megfelelt jelentkezőknek ingyenes étkezés-, szállás- és ruházati ellátást biztosít a felkészítés idejére a Magyar Honvédség. A hallgatók ezenfelül alapilletményre és tanulmányi pótlékra is jogosultak lesznek. A kiképzés és a tanulmányok sikeres befejezését követően a végzett tiszthelyettesek számára a Magyar Honvédség megfelelő beosztást biztosít. A jelentkezéseket február másodikáig várják a toborzóiroda munkatársai

Cím: Székesfehérvár, Mészöly Géza utca 7., a telefonszám: 390-515 vagy
06 (30) 627-1733. Az ügyfogadási idő hétfőtől csütörtökig 8 órától 11
óra 45 percig, illetve délután 12 óra 45-től 15 óra 30 percig tart.