Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

a katonai szervezet felvételei

nemzetkozi_futas_cover2

Nemzetközi futás a béketámogatóknál

2023. február 1. 9:37

Az MH Béketámogató Kiképző Központ a tavalyi évhez hasonlóan idén is nemzetközi részvétellel rendezte meg sportfoglalkozását.

gorgei_cover

Görgey Artúr születésének 205. évfordulójára emlékeztek Szentendrén

2023. január 31. 14:27

Közös koszorúzási ünnepséget tartottak a Magyar Honvédség Szentendrei Helyőrségében, a Görgey Artúr laktanyában, a magyar történelem egyik legnagyszerűbb – és egyben legvitatottabb – katonai vezetőjének mellszobránál.

spil_cover

Partnerség a logisztika területén

2023. január 31. 7:07

Strukturált Partnerség a Logisztikában (SPiL) szakértői megbeszélés munkaértekezletet tartottak az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság szervezésében január 25-én, Budapesten.

haderomodernizacio_cover

Egyeztetés a haderőmodernizáció helyzetéről

2023. január 29. 11:25

Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandárnál tett látogatást az MH Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság parancsnoka.

toborzonyit

A hiteles tájékoztatás érdekében

2023. január 26. 8:32

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokságon (MH KIKNYP) kiemelten fontos, hogy a toborzók valamennyi alakulatról és a különböző katonai beosztásokról aktuális információkkal rendelkezzenek, és így hitelesen tudják tájékoztatni a katonai szolgálat iránt érdeklődőket. Ennek érdekében rendszeresen szerveznek vezetői kihelyezett értekezleteket, amelyek során az egyes alakulatok aktuális helyzetéről, működéséről, mindennapjairól is tájékozódhatnak.

foiskolas_nyiltnap_cover

Főiskolások körében toboroztak

2023. január 24. 9:51

Nyílt napon vettek részt a Vas vármegyei toborzók a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának szombathelyi képzési központjában.

lmvik1

Ünnep előtti dallamok

2022. december 23. 13:44

A Magyar Honvédség Légierő Zenekara, Gácsi Anna énekesnő közreműködésével, karácsonyi Big Band koncerttel kedveskedett az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ (MH LMVIK) állományának, a társfegyveres szervek, valamint a honvédelem ügyével foglalkozó nyugdíjas szervezetek képviselői számára.

sportszazad1

Kiképzésen a katonasportolók

2022. december 19. 11:57

Az MH Sportszázad decemberi törzstanulónapján a katonasportolók megemlékezésen vettek részt a Honvéd Sportoktatói Tanfolyam megalakulásának 74. évfordulója alkalmából, valamint teljesítették az elméleti és gyakorlati harcászati foglalkozásokat.

KIMK1

Szimbólumuk a huszár

2022. december 16. 17:17

Az MH Kiber- és Információs Műveleti Központ (MH KIMK) december 14-én tartotta ünnepi állománygyűlését.

ACT konferencia (4)

2023 a digitális transzformáció éve lesz

2022. december 15. 10:20

December 7-8-án a NATO Szövetséges Hadviselésfejlesztési Konferencián (NATO Allied Warfare Development Conference, AWDC) vett részt az MH Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság (MH HTP) delegációja.