Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

BEOSZ

BEOSZ

A bajtársiasságban is egyedülálló szervezet a Magyar Honvédség

2022. november 28. 20:17

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) Nemzedékek Éve záró- és 30. Katonanemzedéki Találkozóját tartották november 28-án, hétfőn, Budapesten, a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központban.

kórustalálkozó_index

Katonás dallamok Szolnokon

2022. július 29. 14:57

Immár harmadik alkalommal rendezte meg a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége a Kórusfesztivál és Katonadal Találkozót. Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison július 28-án lezajlott kulturális eseményen részt vett Zsiga Tamás, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelős helyettes államtitkára is.

BEOSZ_archív (nyitó)

Katonanemzedékek, ha találkoz(hat)nak…

2021. november 18. 14:18

Ha a pandémia nem szólt volna közbe, arról írhatnánk, hogy a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége (BEOSZ) november 18-19-én rendezi meg a 30. Katonanemzedéki Találkozót. Sajnos a kerek évfordulóra így egy évet várni kell, ám Hazuga Károly nyugállományú altábornagy, a BEOSZ elnöke szerint a honvédelem ügyét tekintve a 29. találkozó is súllyal bír.

BEOSZ (9)

Küldöttgyűlést tartott a BEOSZ

2021. július 14. 18:03

Az elmúlt évben elvégzett munkáról, szervezeti és pénzügyi kérdésekről, valamint az elkövetkezendő időszak feladatairól is szó esett a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége (BEOSZ) küldöttgyűlésén, július 14-én, szerdán, Budapesten.