Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Honvédelmi Sportközpont

Újfehértó (5)

Őszre elkészül a Honvédelmi Sportközpont Újfehértón

2021. június 4. 20:54

A terveknek megfelelő ütemben halad a Honvédelmi Sportközpont építése Újfehértón. Erről dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, dr. Nébald György, a szövetség alelnöke, dr. Simon Miklós, a térség országgyűlési képviselője és dr. Hosszú József polgármester helyszínbejárás keretében június 4-én személyesen is meggyőződtek.

_SNJ4223

Honvédelmi Sportközpont épül Jászapátiban

2021. május 20. 15:41

Sajtótájékoztatón mutatták be május 20-án, csütörtökön azt a területet a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászapátin, ahol a közeljövőben Honvédelmi Sportközpont épül majd. A jászsági település része annak a negyven községnek, amelyek elsőként vehetnek részt a honvédelmi nevelést segítő infrastruktúra-bővítésben. A fejlesztés fontosságáról dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, valamint Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője beszélt.

20200903_Honvédelmi Sportközpont épül Szigetváron (1)

Honvédelmi Sportközpont épül Szigetváron is

2020. szeptember 3. 15:00

Az országban ötödik településként Szigetváron épül majd Honvédelmi Sportközpont, amely a tervek szerint 2021. júliusában készül el. Az egyszerre több mint kilencven sportolót befogadni képes objektum szeptember 3-ai alapkőletételén dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke úgy fogalmazott: az új központok hazafias szellemiség, és megfelelő értékrend letéteményesei is.

×