Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kozák Piroska őrnagy

TVB_sajtótáj (nyitó)

Védelmi együttműködés a lakosság érdekében

2022. november 21. 15:17

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka, Tóth István ezredes a Komárom-Esztergom megyei Területi Védelmi Bizottság által rendezett sajtótájékoztatón számolt be az alakulat képességeiről és felkészültségéről, amelyek a téli időjárás okozta extrém helyzetekre való hatékony reagálást biztosítják a megye és a régió lakosságának érdekében.

VZI03714_nyitó

Új haditechnikai eszközök érkeztek Tatára

2022. október 18. 10:22

Október első felében érkezett be a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájába a negyedik Panzerhaubitze (PzH) 2000 HU önjáró tüzér löveg és az első Panzerhaubitze 2000 DTT (Driver Trainer Tank) vezetéstechnikai kiképzési eszköz.

Tata_átképzés (13)

Új haditechnikai kiszolgáló eszközök érkeztek Tatára

2022. augusztus 8. 9:15

Új haditechnikai kiszolgáló eszközök érkeztek az MH 25. Klapka György Lövészdandárhoz. A kezelői és karbantartói típus-átképzést az eszközökhöz a tatai alakulat katonái a német KMW GmBH magyarországi szakembereinek segítségével és a Rába Jármű Kft. szakmai felügyeletével hajtották végre.

Tata_altisztképzés (7)

Bizonyították elhivatottságukat

2022. július 18. 14:55

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár tüzér és harckocsizó fegyvernemének katonái több hónapos képzés során bizonyították elhivatottságukat választott szakmájuk iránt.

orientációs_nap_Tata

Orientációs nap a tatai dandárnál

2022. július 9. 18:32

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár a jövőben több lehetőséget szeretne adni azok számára, akik a katonai pályán gondolkodnak, de nem rendelkeznek elég ismerettel arról, hogy képességeik, életkoruk, tanulmányaik alapján milyen beosztásokban és milyen lehetőségek között szolgálhatnának a Magyar Honvédségben.

Plakát 1

Orientációs nap a tatai dandárnál

2022. június 1. 13:32

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár a jövőben több lehetőséget szeretne adni azok számára, akik a katonai pályán gondolkodnak, de nem rendelkeznek elég ismerettel arról, hogy képességeik, életkoruk, tanulmányaik alapján milyen beosztásokban és milyen lehetőségek között szolgálhatnának a Magyar Honvédségben.

IMG_7110

Emléktábla-avatás és hősök napi megemlékezés Tatán

2022. május 29. 18:27

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár május 27-én tartott megemlékezést a magyar hősök napja alkalmából, melynek keretében a tatai laktanya tornakertjének névadó ünnepségén emléktáblát avattak Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagy, a Magyar Honvédség és a tatai dandár hősi halottjának tiszteletére. A rendezvényt egy különleges programmal zárta az alakulat: a tatai katonák a tornakertben egy közös sportfoglalkozással tisztelegtek a hősi halottak emléke előtt.

Tata_évértékelés (nyitó)

„Tatán a fegyvernemi kultúrák fel fognak virágozni"

2022. április 21. 9:30

Ezzel a kijelentéssel méltatta Bozó Tibor vezérőrnagy az MH 25. Klapka György Lövészdandár tevékenységét, az alakulat évértékelő és feladatszabó értekezletén. A Magyar Honvédség Parancsnokság törzsfőnöke az értekezlet alkalomból látogatott Tatára, Szloszjár Balázs dandártábornok, valamint Kender Tamás ezredes kíséretében.

Tata_vándorkiállítás (11)

Tatán nyílt meg a vándorkiállítás

2022. április 7. 19:27

Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka nyitotta meg az „Altisztképzés másfél évszázada” című vándorkiállítást Tatán.

DSCN3487

Nyugállományú katonák összetartó közössége Tatán

2022. március 23. 11:47

Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára tartott előadással egybekötött fórumbeszélgetést a helyőrség nyugállományú katonái és dolgozói számára Tatán.