Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kozák Piroska őrnagy

Plakát 1

Orientációs nap a tatai dandárnál

2022. június 1. 13:32

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár a jövőben több lehetőséget szeretne adni azok számára, akik a katonai pályán gondolkodnak, de nem rendelkeznek elég ismerettel arról, hogy képességeik, életkoruk, tanulmányaik alapján milyen beosztásokban és milyen lehetőségek között szolgálhatnának a Magyar Honvédségben.

IMG_7110

Emléktábla-avatás és hősök napi megemlékezés Tatán

2022. május 29. 18:27

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár május 27-én tartott megemlékezést a magyar hősök napja alkalmából, melynek keretében a tatai laktanya tornakertjének névadó ünnepségén emléktáblát avattak Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagy, a Magyar Honvédség és a tatai dandár hősi halottjának tiszteletére. A rendezvényt egy különleges programmal zárta az alakulat: a tatai katonák a tornakertben egy közös sportfoglalkozással tisztelegtek a hősi halottak emléke előtt.

Tata_évértékelés (nyitó)

„Tatán a fegyvernemi kultúrák fel fognak virágozni"

2022. április 21. 9:30

Ezzel a kijelentéssel méltatta Bozó Tibor vezérőrnagy az MH 25. Klapka György Lövészdandár tevékenységét, az alakulat évértékelő és feladatszabó értekezletén. A Magyar Honvédség Parancsnokság törzsfőnöke az értekezlet alkalomból látogatott Tatára, Szloszjár Balázs dandártábornok, valamint Kender Tamás ezredes kíséretében.

Tata_vándorkiállítás (11)

Tatán nyílt meg a vándorkiállítás

2022. április 7. 19:27

Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH 25. Klapka György Lövészdandár parancsnoka nyitotta meg az „Altisztképzés másfél évszázada” című vándorkiállítást Tatán.

DSCN3487

Nyugállományú katonák összetartó közössége Tatán

2022. március 23. 11:47

Szabó István, a Honvédelmi Minisztérium honvédelmi államtitkára tartott előadással egybekötött fórumbeszélgetést a helyőrség nyugállományú katonái és dolgozói számára Tatán.