Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

rakétaezred

Arrabona_verseny (3)

Megrendezték az első Arrabona Evezős Ergométer Versenyt

2022. március 3. 19:41

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred a Honvéd Arrabona Sportegyesülettel közösen – a Katonai Evező és Kajak Világszövetség (Military World Rowing & Kayaking Federation) égisze alatt – hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az I. Arrabona Evezős Ergométer Versenyt március 3-án, Győrben.

Pályaorientácós_nap_Győr (nyitó)

Továbbra is töretlen az érdeklődés a katonai pálya iránt

2022. február 22. 11:04

A Magyar Honvédség által kínált lehetőségekkel ismerkedtek a győri Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulói február 17-én.

Ezredsorakozó_Győr (6)

Az év első ezredsorakozója Győrben

2022. január 4. 15:29

Ezredsorakozóval indították az évet az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái Győrben, a Pálffy Miklós laktanyában.

Győr_konferencia (18)

Légvédelmi rakéta fegyvernemi konferenciát tartottak Győrben

2021. december 4. 7:04

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred immár harmadik alkalommal szervezett légvédelmi rakéta fegyvernemi konferenciát december 2-án, Győrben. Az alakulat fegyvernemi napjához kapcsolódóan megtartott rendezvény célja a fegyvernemet érintő aktuális trendek tanulmányozása, a haderőfejlesztési program keretében megvalósuló és az ezredet érintő fejlesztések bemutatása, valamint a légvédelmi rakétakultúra aktuális kérdéseinek a megvitatása volt.

Győr_index

Vár az Arrabona!

2021. szeptember 18. 21:55

Szeptember 18-án immáron 18. alkalommal rendezték meg Győrött az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napját. A jelentős számban érkező érdeklődők - többek között - a lehető legközelebbről ismerkedhettek meg az ezred minden jelenlegi és múltbéli fegyverével, technikai eszközével és persze a skarlátvörös barettjükre büszke katonák képességeivel.

Győr_nyílt nap nyitó

Nyílt napot rendeznek a győri laktanyában

2021. szeptember 16. 7:15

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred szeptember 18-án, szombaton kitárja a likócsi laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt.

pk_látogatás_győr (1)

Csapatlátogatásra érkezett a győri ezredhez a Magyar Honvédség parancsnoka

2021. szeptember 1. 14:13

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez érkezett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka, valamint Kilián Nándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága légierő haderőnemi szemlélője.

Acélkocka_Arrabona (26)

A légvédelmi rakétaezreddel ismerkedtek az „Acélkockák”

2021. augusztus 30. 7:19

Közel százharminc leendőbeli őrmester látogatott el augusztus 24 – 26. között az MH Altiszti Akadémiáról a győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez.

eskütétel_győr (6)

„Életem árán is megvédem”

2021. július 15. 16:01

A szerződéses katonák szolgálati jogviszonya ugyan határozott idejű, de az eskü egy életre kötelez. Jól tudja ezt az a tizenhat katona is, akik ünnepélyes keretek között, családtagjaik jelenlétében nyilvánították ki a haza függetlenségének védelme és alkotmányos rendjének szolgálata iránti, egész életre szóló elkötelezettségüket az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél.

Győr_megállapodás (2)

Kölcsönös együttműködés

2021. május 24. 19:02

Együttműködési megállapodást írt alá Könczöl Ferenc ezredes, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred parancsnoka, valamint dr. Domokos Ferenc ezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóság igazgatóhelyettese a győri laktanyában.