Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Megnyitott az Ötös Kantin

Szöveg: Madura János őrmester |  2018. február 25. 15:24

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni helyőrségében megújult külsővel és belsővel, immár saját üzemeltetésű kantin áll a Kossuth laktanyában szolgálók és az ide látogatók rendelkezésére.

1599182372
Szendi József főhadnagy, a dandár Logisztikai Főnökség Hadtáprészlegének beosztott tisztje megnyitójában visszaemlékezett a több hónapos előkészületekre és a nehézségekre.

Dr. Ruszin Romulusz dandártábonok, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka köszönetét fejezte ki az elöljáróknak és a társalakulatoknak, amiért mintát mutattak és segítettek annak érdekében, hogy létrejöhessen ez a létesítmény.

1599182373
Az ünnepélyes megnyitón – mások mellett – részt vett Bellovics Pál ezredes, az  MH Összhaderőnemi Parancsnokság Üzembentartási és Ellátási Főnökség főnöke, Benda László ezredes, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka, Bálványosi Zsolt Győző alezredes, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság Üzembentartási és Ellátási Főnökség kiemelt főtisztje, Hajnal István alezredes, az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred parancsnoka és dr. Pomogajev Alexander, az Egészségügyi Hatósági Osztály képviselője. 

1599182373
Fotó: Szalka Miklós őrvezető

Címkék