Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A legfontosabb a biztonság

Az elmúlt hét kiemelt cikkei

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. július 11. 10:53

Összeállításunkban az elmúlt hét kiemelt cikkeit olvashatják.

A katonaság célt ad az embernek

„Erősebb és jobb ember lettem a Magyar Honvédségnek köszönhetően. Az alapkiképzés elvégzését követően taktikusabban, fegyelmezettebben tudtam vívni, mint korábban” - nyilatkozta Siklósi Gergely őrmester, olimpiai ezüstérmes és világbajnok párbajtőröző, az MH Sportszázad tagja a Spirit FM „Katonadolog” című műsorának július 7-ei, csütörtöki adásában.

A teljes cikk itt érhető el.

611e86389ebe7123829742

Ukrajnába látogatott a Magyar Honvédség parancsnoka

Valerii Zaluzhnyi vezérezredes, ukrán vezérkarfőnök meghívására látogatott Ukrajnába dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka és delegációja. A látogatás során a két ország hadseregparancsnokai közötti egyeztetés fő témája - többek között - az orosz-ukrán háború folyamán kialakult helyzet volt, de szó esett a Magyarország és Ukrajna közötti katonai kapcsolatokról, és azok jövőjéről is.

A teljes cikk itt érhető el.

cikk2

Hullámok hátán - országunk biztonságáért

A déli határszakasz védelmével kapcsolatban sokaknak csak a pengésdróttal koronázott kerítések jutnak eszükbe, végeláthatatlan poros útszakaszokkal. Ám a feladatok ennél jóval összetettebbek... a vízi járőrök munkája például sokak számára ismeretlen.

A teljes cikk itt érhető el.

11
Címkékhonvédelem