Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Debrecenben tartott kihelyezett értekezletet Tömböl László

Szöveg: Smidróczki Róbert fhdgy. |  2009. május 4. 6:16

Kihelyezett vezérkari főnöki ülés Debrecenben Kihelyezett vezérkarfőnöki értekezletre került sor az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni bázisán. A rendezvény első részében az értekezlet résztvevői a dandár műveleti központját tekintették meg.

A Kossuth Laktanyába érkező Tömböl László mk. vezérezredest, a HM Honvéd Vezérkar főnökét Benkő Tibor altábornagy és Kovács József vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka, illetve parancsnokhelyettese, valamint Dr. Böröndi Gábor dandártábornok, a dandár parancsnoka fogadta.

A rendezvény első részében az értekezlet résztvevői a dandár műveleti központját tekintették meg, ahol tájékoztatást kaptak az alakulat katasztrófavédelmi helyzetek felszámolásában történő szerepvállalásáról. Ezt követően került sor a vezérkarfőnöki értekezletre, majd pedig a legfelső katonai vezetők meglátogatták a dandár nemrégiben átadott Humánszolgáltató, Tájékoztató, és Családtámogató Irodát, ahol megismerkedhettek a rendszer által nyújtott lehetőségekkel.

 

Címkékkatasztrófa