Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Educatio 2024: felvételi előtti tájékoztató a katonai pályáról

Szöveg: NKE | Fotó: Kormány Gábor archív felvételei |  2024. január 8. 17:44

Teljes képzési palettáját bemutatja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem az idei Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 11. és 13. között.

NKE_Edu_23

A hazai és nemzetközi közigazgatási, rendészeti és honvédelmi, valamint vízügyi szakemberek képzésének bázisintézménye, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) is várja leendő hallgatóit a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A felsőoktatási felvételi előtt állók és szüleik január 11. és 13. között ellátogathatnak az NKE standjához is az oktatási piac legnagyobb szakmai seregszemléjén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában.

A rendezvényen jelen lesz az NKE mind a négy kara: a katonai szolgálat iránt elhivatottságot érzőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi Kar, a hazai és nemzetközi közigazgatási karriert választókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, a vízügyi mérnökképzés iránt érdeklődőket pedig a Víztudományi Kara várja.

NKE_belso

Az Educatio kiállításon az érdeklődők a hazai és a külföldi felsőoktatási intézményeken kívül megismerhetik a tankönyvkiadókat, a nyelviskolákat és a szakképző intézményeket is.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában január 11. és 13. között 10 órától 17 óráig tartandó oktatási szakkiállítás a látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek ide kattintva érhetők el.

Az NKE sajtóközleménye

NKE_Poszter
Kapcsolódó cikkek