Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerés véradóinknak

Szöveg: Andor Tamás mk. õrnagy |  2009. november 30. 12:01

November 26-án Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Díszterme adott otthont a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei és Győr Városi Szervezete idei Véradó Napi Ünnepségének. Az ünnepségen köszöntötték a megye véradóit és a véradások szervezésében kimagasló teljesítményt nyújtókat.

A rendezvényen méltatták a véradásokon résztvevőket és a véradások szervezésében aktívan közreműködőket. A hagyományoknak megfelelően a Véradók Napján ajándékkal és oklevéllel ismerik el azokat, akik harmincszor, negyvenszer, ötvenszer, illetve hatvanszor nyújtották karjukat.
A győri skarlátpiros barett sapkások közül ez évben, negyvenszeres véradásért Zsíros Péter őrmester, és Dömötör Alfonz közalkalmazott kapott emléklapot és ajándékot.

 

A véradás szervezésében nyújtott kimagasló tevékenysége elismeréseként Szedlákné Weimola Magdolna Mária törzsőrmester „A Véradó Mozgalomért" ezüst emlékérmet vehette át. Az ünnepségen többek közt megjelent Kovács Ferenc alezredes, parancsnokhelyettes, aki a helyszínen gratulált az elismerésben részesült kollégáinknak.