Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A hétköznapok hőseit köszöntötték

Szöveg: Kovács Zoltán |  2013. március 7. 22:14

A Magyar Honvédség és a honvédelmi tárca küldetésének tekinti az egykori hivatásos és szerződéses katonák özvegyeiről és családtagjairól való gondoskodást – mondta Vargha Tamás Budapesten, március 7-én.

1595950526

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a tárca által idén immár kilencedik alkalommal megrendezett Katonaözvegyek Országos Találkozóján vett részt a Stefánia-palotában.

Az eseményen azokra emlékeztek, akiknek a katonaság nemcsak a munkahelyet, hanem a hivatást, az életcélt is jelentette, s már nincsenek közöttünk. Azokkal emlékeztek, akik e nagyszerű embereket a legközelebbről ismerték: az özvegyeikkel.

1595950526

Vargha Tamás köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy a Magyar Honvédség és a minisztérium küldetésének tekinti az egykori hivatásos és szerződéses katonák özvegyeiről és családtagjairól való gondoskodást. Aligha lehetünk ugyanis eléggé hálásak azért az áldozatért, amelyet társuk oldalán hoztak a haza szolgálatában.

A tárca parlamenti államtitkára a Honvédelemért kitüntető címet adta át többeknek, valamint elismeréseket azoknak a hölgyeknek, akik a társadalmi szervezetekben kiemelkedő munkát végeztek. A találkozó Mága Zoltán hegedűművész műsorával fejeződött be.

1595950527