Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A sportélet szervezéséért kaptak kitüntetést

Szöveg: Kovács Dániel |  2015. január 6. 15:40

Elismeréseket, díjakat vehettek át a szabadidősportban kimagasló sportvezetők és sportszervezők a Magyar Szabadidősport Szövetség megalakulásának huszonötödik évfordulója alkalmából rendezett közgyűlésen.

1595985614

A díjat Gavlik Péter ezredes, parancsnok vehette át Czene Attilától, a Magyar Szabadidősport Szövetség vezetőjétől

A kitüntetettek között volt az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred, amely a Balaton-átúszás szervezésében és lebonyolításában vállal évről évre szerepet. A Magyar Honvédség az első Balaton-átúszás óta jelen van a rendezvényen, és mindvégig a szervezők legjelentősebb logisztikai partnere volt. Az átúszás harmincöt éves történetének utolsó évtizedében a honvédség az Úszó Erőd évenkénti megszervezésével, az átúszásnak a kiképzési programba történő beillesztésével, illetve a közelmúltban elindított Honvédelmi Kötelék sportprogrammal a rendezvény logisztikai partnerségén túl, a hazai szabadidősport szellemi partnerévé is vált.

Az emberi erőforrások miniszterének dicsérő oklevelét kapta Kékesi Mihály nyugállományú alezredes, a Honvéd Szondi György Sportegyesület szakosztályvezetője, aki 1982-től folyamatosan szervez sport- és szabadidőprogramokat, illetve fiataloknak harci túrát, honvédelmi versenyeket. A Kihívás Napja alkalmából munkahelyi programokat is tető alá hoz, emellett kiváló amatőr sportoló számos sportágban.

1595985614
Az emberi erőforrások miniszterének dicsérő oklevelét Kékesi Mihály nyugállományú alezredes (balra) kapta

Fotó: hososz.hu