Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködés az Eszterházy Károly Főiskolával

Szöveg: Ifju Tímea főhadnagy |  2014. március 18. 20:45

Idén immár a harmadik együttműködési megállapodást kötötte meg az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH HKNYP) Eger városában. A megállapodást március 12-én írták alá az Eszterházy Károly Főiskolán.

Az Önkéntes Tartalékos Rendszer feltöltésének elősegítése érdekében kötött együttműködési megállapodást az MH HKNYP és az Eszterházy Károly Főiskola.
A jeles eseményre a főiskola havi sajtótájékoztatóján került sor. 

1595968835

Vanyur Tibor: a Magyar Honvédség nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a magyar polgárok megismerjék a honvédség feladatait

A megállapodást Vanyur Tibor ezredes, az MH HKNYP parancsnoka és dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, az Eszterházy Károly Főiskola rektorhelyettese írták alá. A közös tevékenység célja a honvédelem és az önkéntes műveleti tartalékos szolgálat népszerűsítése a hallgatók körében.

Vanyur ezredes elmondta, hogy két hónapon belül Egerben már ez a harmadik együttműködési megállapodás, melyet megkötött a honvédség az Önkéntes Tartalékos Rendszer feltöltésének elősegítése érdekében. Hozzátette, hogy közösen szerveznek majd olyan rendezvényeket, ahol a honvédelmet népszerűsítik, és közösen toborozzák majd a fiatalokat.
Kiemelte: a Magyar Honvédség nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a magyar polgárok megismerjék a honvédség feladatait. „Közös célunk, hogy minél többen tevőlegesen, önkéntes tartalékosként is részt vállaljanak a honvédelem ügyében" − mondta a parancsnok.

1595968835

Együttműködési megállapodást kötött az MH HKNYP és az Eszterházy Károly Főiskola