Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködési megállapodást kötött a Honvédelmi Minisztérium és az Intersport

Szöveg: Nyulas Szabolcs |  2015. március 25. 16:59

Olcsóbban vásárolhatnak az Intersport Magyarország üzleteiben a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség alkalmazottai − a két szervezet között március 25-én, szerdán megkötött és aláírt együttműködési megállapodás értelmében.

1595990150

A rendezvényen elhangzott, hogy a sport kiemelten fontos a honvédelem ügyét szolgálók számára, így a katonáknak is, hiszen olyan feladatot látnak el, ami a fizikai kondíciójukra is hatással van. „A katonák testedzése nemcsak az egyént szolgálja, hanem a nemzetet is; a sport számukra nemcsak egy szabadon választható életforma, hanem kötelesség" − hallhattuk.

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség mindent megtesz azért, hogy a kötelékükben álló személyek a hivatásukban és a magánéletben is képesek legyenek kihozni magukból a legtöbbet – a megkötött szerződés is ezt a célt szolgálja.

1595990150

A megállapodás lehetőséget nyújt a tárca és a honvédség, illetve a hozzájuk tartozó szervek munkavállalói számára, hogy 15 százalékos kedvezménnyel vásároljanak az Intersport Magyarország hazai üzleteiben.

A dokumentumot Kun Szabó István vezérőrnagy, a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára és Horváth Csobán, a cég ügyvezető igazgatója írták alá.

1595990151

Fotó: Galovtsik Gábor