Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elhalasztják a Balaton-átúszást

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. július 4. 12:26

A rossz időjárás miatt a tervek szerint egy héttel később, július 13-án rendezik meg az idei Balaton-átúszást. Így természetesen az Úszó Erőd tagjai is egy héttel később indulnak el több mint öt kilométeres útjukra.

A siófoki obszervatórium meteorológusainak szakmai előrejelzése alapján a hétvégére, szombatra, de vasárnapra is, a Balaton térségében borult, záporra, zivatarra hajló idő várható; erős, 35-45 kilométer/órás széllel. Az információ birtokában – egyetértésben a Balatoni Vízi-rendészet vezetőségével – a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a július 6-ra, szombatra meghirdetett Balaton-átúszást elhalasztja. A tervezett új időpont július 13-a, szombat – adta hírül a balaton-atuszas.hu honlap.

A halasztás miatt a katonák és családtagjaik egészen július 10-én, 12 óráig jelentkezhetnek az Úszó Erődbe. Aki már nevezett és nevezését visszaigazolták, az természetesen az új időpontban is térítésmentesen vehet részt a Balaton-átúszáson.

Az Úszó Erőd szervezői kérik azokat, akiknek az új időpont nem megfelelő, hogy az [email protected] e-mail címen szíveskedjenek lemondani részvételüket.