Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fegyverek között a szeretet – negyedik adás

Szöveg: honvedelem.hu |  2012. december 1. 21:30

„Csillag remeg a víz színén, kutatom, ki vagyok én, két örvény közös lemezén lebegek várakozva. Hallgat a csillagos éj. Vakít az erős nappali fény, az esti félhomályban rémít a közelgő éj, de a csillagfényben csendes derűvel megyek a virradat elé.”

Szabó Lőrinc Csillagfényben című versének soraival köszönti az Inter arma caritas című rádióműsor iránt érdeklődő hallgatókat az adás szerkesztője, Fodor Endre.

Adásunk tartalmából:
A nemzeti katonai zarándoklat helyszínére, Makkosmáriára kalauzolom el Hallgatóinkat adásunk első- ott készített – riportjában. A családi élet fontosságáról, a külföldi misszióban teljesített lelkészi szolgálat feladatairól is beszélnek majd a megszólaló katonák. Miben tud segíteni a társának egy hívő katona? A Katolikus Tábori Püspökséget bemutató sorozatunk mai adásában többek között erről lesz szó.

Az adás a Mária Rádióban hallható: szerdán 18 óra 40 perckor, ismétlésben szombaton délután 5 órakor, kedd hajnalban 4 óra 10 perctől. Várjuk gondolataikat a műsor anyagaival, az adással kapcsolatban az [email protected] elektronikus postacímre.